Index of /foguete

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[DIR]Parent Directory  -  
[DIR]Altimetro-MAU/11-Apr-2019 10:28 -  
[DIR]Aplicativos/11-Sep-2019 14:05 -  
[DIR]Apoiadores-GFCS/08-Apr-2020 10:11 -  
[DIR]BAR/18-Mar-2019 08:14 -  
[DIR]Boletim_Aeroespaconautica/26-Mar-2018 09:06 -  
[DIR]Campanha_Pop_MF_2018/09-Oct-2019 09:37 -  
[DIR]Campanha_Pop_MF_2019/30-Sep-2019 10:40 -  
[DIR]Dia_Nacional_LT_MF_2016/09-Nov-2016 10:05 -  
[DIR]Dia_Nacional_LT_MF_2017/25-Jun-2018 12:41 -  
[DIR]Divulgacao/12-Aug-2020 08:28 -  
[DIR]Encontro-2019/09-Sep-2019 10:35 -  
[DIR]Festival-Historia/24-Jun-2020 09:59 -  
[DIR]Festival2014/03-May-2016 11:06 -  
[DIR]Festival2015/03-May-2016 11:06 -  
[DIR]Festival2016/06-Feb-2017 12:51 -  
[DIR]Festival2017/21-Jul-2017 15:17 -  
[DIR]Festival2018/14-Dec-2018 10:33 -  
[DIR]Festival2019/21-Sep-2019 09:09 -  
[DIR]Festival2020/20-May-2020 10:31 -  
[DIR]Fotos/03-Jun-2016 10:26 -  
[DIR]IREC/13-Jun-2017 08:59 -  
[DIR]Lancamentos/19-Sep-2020 08:53 -  
[DIR]Maratona-2021/05-Aug-2020 11:13 -  
[DIR]Membros/27-Aug-2019 10:02 -  
[DIR]Outros/08-Apr-2020 10:18 -  
[DIR]Premio_AMIGO_do_Festival-de-Minifoguetes/02-May-2018 16:00 -  
[DIR]Premio_Von_Braun_de_Minifoguetes/08-Oct-2019 11:07 -  
[DIR]Premios_GFCS/31-Aug-2020 11:26 -  
[DIR]Projeto_AEN-2_CNPq/07-Jan-2016 14:02 -  
[DIR]Recordes/06-Jan-2020 11:54 -  
[DIR]Registro_voos_MFE/30-Sep-2019 10:39 -  
[DIR]TRABALHO_LANCAMENTO/28-Feb-2020 08:21 -  
[DIR]TRABALHO_TESTES_ESTATICOS/25-Jan-2020 12:23 -  
[DIR]Testes_estaticos/19-Aug-2020 09:07 -  
[DIR]Trabalhos/05-Mar-2016 13:08 -  
[DIR]Videos/17-Sep-2018 13:29 -  
[DIR]apostila/26-Feb-2020 09:24 -  
[DIR]bibliografia/08-Jan-2020 14:04 -  
[DIR]curso_pos_2013-3/07-Jan-2016 13:41 -  
[DIR]curso_pos_2014-3/07-Jan-2016 13:41 -  
[DIR]curso_pos_2015-3/08-Apr-2020 10:11 -  
[DIR]curso_pos_2019-2/13-Nov-2019 09:17 -  
[DIR]cursos_MFE_ja_lecionados/08-Aug-2019 10:43 -  
[DIR]cursos_espacomodelismo_ja_lecionados/06-Jan-2020 14:32 -  
[DIR]emblemas/31-Aug-2017 14:54 -  
[DIR]noticias/03-Aug-2017 11:08 -  
[DIR]videos_motores-experimentais/13-Aug-2018 08:47 -  
[DIR]zzz/12-Feb-2020 10:24 -  
[   ]NOTAS_TMEC-056_2019-2_em_2019-12-19.pdf19-Dec-2019 12:09 13K 
[   ]orientacoes_em_andamento_prof_Marchi_julho-2019.pdf22-Jul-2019 18:19 16K 
[   ]Normas_LAE_2017-01-26.pdf26-Jan-2017 09:52 22K 
[   ]resolucao_01_2008_incentivo_pos.pdf12-Aug-2011 09:54 28K 
[   ]Lista_TE_e_LT_disciplina_em_2020-07-08.pdf08-Jul-2020 19:38 29K 
[   ]edital_ftp_TMEC-056_2020-1.pdf03-Jan-2020 14:07 40K 
[   ]NOTAS_TMEC-056_2020-1_em_2020-03-13.pdf13-Mar-2020 21:30 40K 
[   ]Trabalho_Projeto_2020-1.pdf30-Jan-2020 12:05 49K 
[   ]temas_para_orientacao_prof_Marchi_dezembro_2018.pdf01-Dec-2018 14:02 53K 
[   ]Trabalho_Lancamento_2020-1.pdf14-Feb-2020 18:43 54K 
[   ]plano_TMEC-056_2020-1.pdf04-Jan-2020 16:19 56K 
[   ]Aulas_TM273_2015-2.pdf10-Nov-2015 12:50 73K 
[   ]Aulas_TM273_2016-2.pdf04-Nov-2016 22:10 86K 
[   ]Aulas_TMEC-056_2017-2.pdf27-Nov-2017 10:00 91K 
[   ]Aulas_TMEC-056_2019-2.pdf29-Nov-2019 16:50 104K 
[   ]Aulas_TMEC-056_2018-2.pdf20-Nov-2018 14:03 170K 
[   ]Trabalho_Teste-Estatico_2020-1.pdf15-Jan-2020 14:47 188K 
[   ]Aulas_TMEC-057_2018-2.pdf30-Nov-2018 09:46 190K 
[   ]Aulas_TMEC-056_2020-1.pdf28-Feb-2020 16:14 202K 
[   ]Grupo_CFD_novembro_2019_v10.pdf21-Nov-2019 20:10 2.3M 

Apache/2.2.22 (Debian) Server at ftp.demec.ufpr.br Port 80