Index of /foguete

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[DIR]Parent Directory  -  
[   ]AULAS_FM_2021-1.pdf10-Apr-2021 09:19 148K 
[   ]AVISOS_FM_2021-1.pdf10-Apr-2021 08:17 9.8K 
[DIR]Altimetro-MAU/11-Apr-2019 10:28 -  
[DIR]Aplicativos/17-Mar-2021 09:54 -  
[DIR]Apoiadores-GFCS/08-Apr-2020 10:11 -  
[   ]Aulas_MF_2020-2.pdf15-Mar-2021 09:02 465K 
[   ]Aulas_TM273_2015-2.pdf10-Nov-2015 12:50 73K 
[   ]Aulas_TM273_2016-2.pdf04-Nov-2016 22:10 86K 
[   ]Aulas_TMEC-056_2017-2.pdf27-Nov-2017 10:00 91K 
[   ]Aulas_TMEC-056_2018-2.pdf20-Nov-2018 14:03 170K 
[   ]Aulas_TMEC-056_2019-2.pdf29-Nov-2019 16:50 104K 
[   ]Aulas_TMEC-056_2020-1.pdf28-Feb-2020 16:14 202K 
[   ]Aulas_TMEC-057_2018-2.pdf30-Nov-2018 09:46 190K 
[DIR]BAR/18-Mar-2019 08:14 -  
[DIR]Boletim_Aeroespaconautica/26-Mar-2018 09:06 -  
[DIR]Campanha_Pop_MF_2018/09-Oct-2019 09:37 -  
[DIR]Campanha_Pop_MF_2019/30-Sep-2019 10:40 -  
[DIR]Dia_Nacional_LT_MF_2016/09-Nov-2016 10:05 -  
[DIR]Dia_Nacional_LT_MF_2017/25-Jun-2018 12:41 -  
[DIR]Divulgacao/28-Nov-2020 10:10 -  
[DIR]Encontro-2019/09-Sep-2019 10:35 -  
[DIR]Festival-Historia/07-Apr-2021 15:05 -  
[DIR]Festival2014/03-May-2016 11:06 -  
[DIR]Festival2015/03-May-2016 11:06 -  
[DIR]Festival2016/06-Feb-2017 12:51 -  
[DIR]Festival2017/21-Jul-2017 15:17 -  
[DIR]Festival2018/14-Dec-2018 10:33 -  
[DIR]Festival2019/21-Sep-2019 09:09 -  
[DIR]Festival2020/20-May-2020 10:31 -  
[DIR]Fotos/03-Jun-2016 10:26 -  
[   ]Grupo_CFD_novembro_2019_v10.pdf21-Nov-2019 20:10 2.3M 
[DIR]IREC/13-Jun-2017 08:59 -  
[DIR]Lancamentos/30-Dec-2020 10:20 -  
[   ]Lista_TE_e_LT_disciplina_em_2020-07-08.pdf08-Jul-2020 19:38 29K 
[DIR]Maratona-2021/05-Aug-2020 11:13 -  
[DIR]Membros/27-Aug-2019 10:02 -  
[DIR]Museu/10-Mar-2021 08:35 -  
[DIR]NOTAS-FM/14-Apr-2021 10:26 -  
[   ]NOTAS_Trabalho_APOGEU_externos-a-UFPR_22_em_2021-03-18.pdf18-Mar-2021 14:26 13K 
[   ]NOTAS_Trabalho_APOGEU_matriculados-UFPR_16_em_2021-03-18.pdf18-Mar-2021 15:28 12K 
[   ]NOTAS_Trabalho_CD_externos-a-UFPR_34_em_2021-03-01.pdf01-Mar-2021 10:53 22K 
[   ]NOTAS_Trabalho_CD_externos-a-UFPR_34_em_2021-03-09.pdf09-Mar-2021 08:54 22K 
[   ]NOTAS_Trabalho_CD_externos-a-UFPR_34_em_2021-03-12.pdf12-Mar-2021 19:49 22K 
[   ]NOTAS_Trabalho_Cd_matriculados-UFPR_19_em_2021-03-01.pdf01-Mar-2021 14:34 12K 
[   ]NOTAS_Trabalho_ESTABILIDADE_externos-a-UFPR_69_em_2021-01-25.pdf26-Jan-2021 16:08 12K 
[   ]NOTAS_Trabalho_ESTABILIDADE_matriculados-UFPR_19_em_2021-01-26.pdf26-Jan-2021 16:33 67K 
[   ]NOTAS_Trabalho_PROJETO_externos-a-UFPR_9_em_2021-03-22.pdf22-Mar-2021 18:46 12K 
[   ]NOTAS_Trabalho_PROJETO_matriculados-UFPR_10_em_2021-03-22.pdf22-Mar-2021 21:41 10K 
[   ]NOTAS_Trabalho_TESTES-ESTATICOS_externos-a-UFPR_81_em_2021-01-14.xlsx14-Jan-2021 19:40 16K 
[   ]NOTAS_Trabalho_TESTES-ESTATICOS_externos-a-UFPR_81_em_2021-01-22.xlsx22-Jan-2021 16:12 16K 
[   ]NOTAS_Trabalho_TESTES-ESTATICOS_matriculados-UFPR_21_em_2021-01-14.pdf14-Jan-2021 22:35 9.5K 
[   ]NOTAS_Trabalho_TRAJETORIA_externos-a-UFPR_18_em_2021-03-02.pdf02-Mar-2021 15:20 12K 
[   ]NOTAS_Trabalho_TRAJETORIA_externos-a-UFPR_18_em_2021-03-09.pdf09-Mar-2021 09:00 18K 
[   ]NOTAS_Trabalho_TRAJETORIA_matriculados-UFPR_17_em_2021-03-02.pdf02-Mar-2021 16:06 12K 
[   ]Normas_LAE_2017-01-26.pdf26-Jan-2017 09:52 22K 
[   ]Notas_medias_FM-UFPR-2020-2_em_2021-03-24.pdf24-Mar-2021 15:50 13K 
[   ]Notas_medias_FM-externos-2020-2_em_2021-03-23.pdf23-Mar-2021 21:05 41K 
[DIR]Outros/08-Apr-2020 10:18 -  
[   ]Planilha_TE_2020-2.xlsx27-Nov-2020 11:59 14K 
[DIR]Premio_AMIGO_do_Festival-de-Minifoguetes/02-May-2018 16:00 -  
[DIR]Premio_Von_Braun_de_Minifoguetes/08-Oct-2019 11:07 -  
[DIR]Premios_GFCS/31-Aug-2020 11:26 -  
[DIR]Projeto_AEN-2_CNPq/07-Jan-2016 14:02 -  
[DIR]Recordes/06-Jan-2020 11:54 -  
[DIR]Registro_voos_MFE/30-Sep-2019 10:39 -  
[DIR]TRABALHO_APOGEU/17-Feb-2021 13:54 -  
[DIR]TRABALHO_COEFICIENTE-DE-ARRASTO/09-Feb-2021 11:10 -  
[DIR]TRABALHO_ESTABILIDADE/23-Dec-2020 09:17 -  
[DIR]TRABALHO_LANCAMENTO/28-Oct-2020 08:14 -  
[DIR]TRABALHO_PROJETO/24-Feb-2021 10:59 -  
[DIR]TRABALHO_TESTES_ESTATICOS/28-Nov-2020 09:09 -  
[DIR]TRABALHO_TRAJETORIA/09-Feb-2021 11:12 -  
[DIR]Testes_estaticos/30-Dec-2020 10:23 -  
[   ]Trabalho_Cd_2020-2.pdf25-Jan-2021 19:50 90K 
[   ]Trabalho_Estabilidade_2020-2b_EXTERNOS-a-UFPR.pdf14-Dec-2020 16:27 75K 
[   ]Trabalho_Estabilidade_2020-2b_matriculados-UFPR.pdf14-Dec-2020 16:25 75K 
[   ]Trabalho_Teste-Estatico_2020-2_EXTERNOS-a-UFPR.pdf27-Nov-2020 12:44 57K 
[   ]Trabalho_Teste-Estatico_2020-2_matriculados-UFPR.pdf27-Nov-2020 12:34 56K 
[DIR]Trabalhos/05-Mar-2016 13:08 -  
[DIR]Videos/30-Dec-2020 10:15 -  
[DIR]apostila/15-Mar-2021 08:31 -  
[IMG]banner_2021-04-11.jpg11-Apr-2021 08:20 324K 
[DIR]bibliografia/17-Mar-2021 09:54 -  
[DIR]comentarios_cursos/15-Mar-2021 08:58 -  
[DIR]curso_pos_2013-3/07-Jan-2016 13:41 -  
[DIR]curso_pos_2014-3/07-Jan-2016 13:41 -  
[DIR]curso_pos_2015-3/08-Apr-2020 10:11 -  
[DIR]curso_pos_2019-2/13-Nov-2019 09:17 -  
[DIR]cursos_MFE_ja_lecionados/08-Aug-2019 10:43 -  
[DIR]cursos_espacomodelismo_ja_lecionados/28-Oct-2020 08:08 -  
[   ]edital_ftp_TMEC-173_2020-2.pdf27-Oct-2020 20:53 44K 
[DIR]emblemas/31-Aug-2017 14:54 -  
[DIR]noticias/16-Dec-2020 16:09 -  
[   ]orientacoes_em_andamento_prof-Marchi_2020-08-05.pdf04-Aug-2020 08:43 15K 
[   ]plano_FM_2020-2.pdf30-Oct-2020 08:49 90K 
[   ]resolucao_01_2008_incentivo_pos.pdf12-Aug-2011 09:54 28K 
[   ]temas_para_orientacao_prof_Marchi_dezembro_2018.pdf01-Dec-2018 14:02 53K 
[DIR]videos_motores-experimentais/13-Aug-2018 08:47 -  
[DIR]zzz/12-Feb-2020 10:24 -  

Apache/2.2.22 (Debian) Server at ftp.demec.ufpr.br Port 80