Index of /disciplinas/TM257

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[DIR]Parent Directory  -  
[DIR]Aplicativos/13-May-2016 11:26 -  
[DIR]Apostila/04-Sep-2019 14:41 -  
[   ]Aulas_CFD_2020-1.pdf24-Mar-2020 19:44 25K 
[DIR]Bibliografia/30-Jul-2015 11:01 -  
[   ]Grupo_CFD_novembro_2019_v10.pdf21-Nov-2019 20:10 2.3M 
[   ]Resolucao_5_2018_Incentivo-Pós-graduação_vf.pdf17-Sep-2019 13:35 93K 
[DIR]Semestres_anteriores/04-Mar-2020 13:10 -  
[   ]TC-1_CFD_2020-1.pdf09-Mar-2020 09:49 123K 
[   ]TC-2_CFD_2020-1.pdf13-Mar-2020 08:26 219K 
[DIR]Versoes_anteriores_apostila/07-Apr-2017 12:43 -  
[   ]edital_ftp_CFD_2020-1.pdf04-Mar-2020 15:17 40K 
[   ]orientacoes_em_andamento_prof_Marchi_julho-2019.pdf22-Jul-2019 18:19 16K 
[   ]plano_CFD_2020-1.pdf04-Mar-2020 15:16 79K 
[   ]temas_para_orientacao_prof_Marchi_dezembro_2018.pdf01-Dec-2018 14:02 53K 

Apache/2.2.22 (Debian) Server at ftp.demec.ufpr.br Port 80