Index of /disciplinas/TM257

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[DIR]Parent Directory  -  
[   ]AVISO_PROVA_CFD_2019-2.pdf21-Nov-2019 18:29 40K 
[DIR]Aplicativos/13-May-2016 11:26 -  
[DIR]Apostila/04-Sep-2019 14:41 -  
[   ]Aulas_CFD_2019-2.pdf21-Nov-2019 20:16 36K 
[   ]Aviso_CFD_2019-08-06.pdf06-Aug-2019 11:15 8.9K 
[DIR]Bibliografia/30-Jul-2015 11:01 -  
[   ]Grupo_CFD_novembro_2019_v10.pdf21-Nov-2019 20:10 2.3M 
[   ]NOTAS_CFD_2019-2_em_2019-12-16.pdf16-Dec-2019 16:50 11K 
[   ]Resolucao_5_2018_Incentivo-Pós-graduação_vf.pdf17-Sep-2019 13:35 93K 
[DIR]Semestres_anteriores/06-Aug-2019 10:41 -  
[   ]TC-1_CFD_2019-2.pdf06-Aug-2019 11:14 50K 
[   ]TC-2_CFD_2019-2.pdf13-Aug-2019 10:21 51K 
[   ]TC-3_CFD_2019-2.pdf04-Sep-2019 14:50 51K 
[   ]TC-4_CFD_2019-2.pdf17-Sep-2019 13:28 59K 
[   ]TC-5_CFD_2019-2.pdf01-Oct-2019 13:49 51K 
[   ]TC-6_CFD_2019-2.pdf23-Oct-2019 10:54 50K 
[DIR]Versoes_anteriores_apostila/07-Apr-2017 12:43 -  
[   ]edital_ftp_CFD_2019-2.pdf06-Aug-2019 11:15 40K 
[   ]orientacoes_em_andamento_prof_Marchi_julho-2019.pdf22-Jul-2019 18:19 16K 
[   ]plano_CFD_2019-2.pdf06-Aug-2019 11:21 55K 
[   ]temas_para_orientacao_prof_Marchi_dezembro_2018.pdf01-Dec-2018 14:02 53K 

Apache/2.2.22 (Debian) Server at ftp.demec.ufpr.br Port 80