Index of /disciplinas/TM240/Marchi

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[DIR]Parent Directory  -  
[   ]AVISO_SEGUNDA_CHAMADA_TM240B_2016-2.pdf08-Dec-2016 20:18 47K 
[DIR]Apostila/26-Oct-2016 12:48 -  
[   ]Aulas_TM240_2016-2.pdf09-Dec-2016 14:50 40K 
[DIR]Bibliografia/08-Nov-2016 10:14 -  
[DIR]Exercicios/08-Dec-2016 09:22 -  
[   ]Grupo_CFD_fevereiro_2014_v8.pdf16-Feb-2014 21:46 1.9M 
[   ]NOTAS_TM240B_2016-2_em_2016-12-14a.pdf15-Dec-2016 08:57 79K 
[   ]NOTAS_TM240B_2016-2_em_2016-12-18.pdf18-Dec-2016 20:12 73K 
[   ]edital_ftp_TM240_2016-2.pdf01-Aug-2016 13:43 44K 
[   ]ficha-1_em_2016-07-20.pdf20-Jul-2016 09:00 100K 
[   ]plano_TM240_2016-2.pdf03-Aug-2016 09:13 58K 
[   ]resolucao_01_2008_incentivo_pos.pdf12-Aug-2011 09:54 28K 
[   ]temas_para_orientacao_prof_Marchi_janeiro_2015.pdf05-Jan-2015 20:36 53K 

Apache/2.2.22 (Debian) Server at ftp.demec.ufpr.br Port 80