Index of /CFD

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[DIR]Parent Directory  -  
[DIR]Lena/21-Feb-2020 11:10 -  
[DIR]artigos_congressos/21-Nov-2018 11:17 -  
[DIR]artigos_revistas/25-Mar-2020 10:38 -  
[DIR]bibliografia/29-Apr-2020 08:31 -  
[DIR]eventos/07-Jan-2016 14:08 -  
[DIR]membros/22-Apr-2020 09:38 -  
[DIR]monografias/29-Apr-2020 08:03 -  
[DIR]orientacao/01-Apr-2020 11:34 -  
[DIR]outros/06-May-2020 09:09 -  
[DIR]projetos/25-Mar-2020 10:34 -  
[DIR]velhos/22-Apr-2020 09:41 -  
[TXT]LEIA-ME_16_Set_2011.txt16-Sep-2011 12:46 331  
[TXT]Apoiadores_do_grupo_CFD_UFPR_11_Ago_2008.txt11-Aug-2008 11:50 827  
[   ]Apresentacao.pdf11-Aug-2008 07:34 43K 
[IMG]logo_grupo_v3_em_2016-04-25.jpg27-Apr-2016 10:30 81K 
[   ]Grupo_CFD_no_CNPq_2020-04-22.pdf22-Apr-2020 09:38 291K 
[   ]Linha-de-pesquisa_sobre_CFD_no_PG-Mec_em_2015-11-10.pdf10-Nov-2015 10:32 291K 
[   ]Grupo_CFD_novembro_2019_v10.pdf21-Nov-2019 20:10 2.3M 
[   ]defesa_professor_Marchi_Titular_2017-12-18.pdf18-Dec-2017 09:25 5.4M 

Apache/2.2.22 (Debian) Server at ftp.demec.ufpr.br Port 80