Index of /CFD

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[PARENTDIR]Parent Directory  -  
[DIR]velhos/2020-04-22 09:41 -  
[DIR]projetos/2020-03-25 10:34 -  
[DIR]outros/2020-08-12 08:29 -  
[DIR]orientacao/2020-08-05 12:11 -  
[DIR]monografias/2021-04-07 15:24 -  
[DIR]membros/2020-04-22 09:38 -  
[IMG]logo_grupo_v3_em_2016-04-25.jpg2016-04-27 10:30 81K 
[DIR]eventos/2016-01-07 14:08 -  
[   ]defesa_professor_Marchi_Titular_2017-12-18.pdf2017-12-18 09:25 5.4M 
[DIR]bibliografia/2021-02-09 14:09 -  
[DIR]artigos_revistas/2021-03-03 11:37 -  
[DIR]artigos_congressos/2021-03-12 09:20 -  
[   ]Linha-de-pesquisa_sobre_CFD_no_PG-Mec_em_2015-11-10.pdf2015-11-10 10:32 291K 
[DIR]Lena/2020-02-21 11:10 -  
[TXT]LEIA-ME_16_Set_2011.txt2011-09-16 12:46 331  
[   ]Grupo_CFD_novembro_2019_v10.pdf2019-11-21 19:10 2.3M 
[   ]Grupo_CFD_no_CNPq_2020-04-22.pdf2020-04-22 09:38 291K 
[   ]Apresentacao.pdf2008-08-11 07:34 43K 
[TXT]Apoiadores_do_grupo_CFD_UFPR_11_Ago_2008.txt2008-08-11 11:50 827  

Apache/2.4.38 (Debian) Server at ftp.demec.ufpr.br Port 80